Saturday, July 20, 2013

Takut dengan jumperoo...

Ini pun basi jugak hehe... (entri tersadai, nak buat cemano haaa). Jumperoo ni super duper special sebab gift dari geng Sensai IrydPitt. Siap surprise baby shower lagi (boleh baca di ENTRI INI). Mama Hamza ni memang tak sabar nak letak Hamza atas jumperoo. Tapi ya ampunnn Hamza takutttt sangat dengan benda ni. Dia tak confident, tiap kali naik jumperoo nak kena teman main sama2 kalau tak pasti menangis meraung.. adoiiyaaiii... selepas seminggu ke dua minggu, adehh patik dah terlupa la pulak... barulah dia ok itu pun ada sedikit extra cautious, dia bukan jump2 pun dengan jumperoo tapi pusing2 je, haha sabar jelah... lama sikit lepas tu baru la jump ala shy2 cat. Sebab Hamza takut hehe.. aduhai anakanda...

comel tak kasut bumble bee saya? dalam rumah pun nak pakai kasut ish... gedekiah la mama Hamza ni kan hehe, nasib baik musim sejuk waktu tu so ada alasan la nak pakai kasut :p

Hamza banyak main mainan skeliling je... tapi oklah boleh mama buat kerja waktu tu...

Tiba2 teringat zaman Hamza muda mudi dulu... uwaaa cepatnya waktu berlalu... sekarang dah setahun sebulan...

One fine day patik nak story mory tentang Hamza yang terkini tapi adakalnya susah betul nak ambil gambar sebab tak duduk diam huwaaa.... tak sempat nak tulis d entri patik upload di instagram aja sonang hehe...


6 comments:

Chekgu Azrine said...

Banyak citer prkmbgn hamza sis mis nak tuliskan..takpe.slowly k..

FnF Simple Life said...

sangat pantas masa berlalu...makin ensem nampaknye... ;)

mamawaiz said...

Lama tak jumpa hamza..rinduu

amirah said...

dulu akak nak belikan budak2 ni jumperoo ni jugak tp susah nk carik kt sini...comellll je hamza duk dalam tu ye

Eliss Mie said...

makin comel dia :)

ct kektus said...

eh2, nape nampak muka hamza macam eksaited je ni ? hihii :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails