Sunday, January 5, 2014

Dare desu ka?

Dare desu ka? (siapakah?) Ok sekarang masanya untuk umumkan pemenang. Nak buat cabutan guna org tapi tak retilah pulak maka terpaksa buat manual. Diharap semua berpuas hati.

 adeh ponek den ha...

 proses penglipatan (ok jangan tiru tulis perkataan ni.. takde imbuhan peng ye haha)...

da winners...

Ini dia 4 pemenang bertuah ikut turutan baju ye... tahniah buat pemenang


I wish i have enough presents for all the participants (eceh speaking london kamu.) Tahniah buat pemenang, sila bagi particulars (nama, alamat, no phone) di email saya atau di comment (dont worry i wont publish it, hanya untuk tatapan sendiri) secepat mungkin (hingga esok sahaja) kalau tak berjaya untuk bagi particulars nanti saya akan buat cabutan baru k... 


12 comments:

Nur Sakinah® said...

Tahniah kepada yang menang...

Anonymous said...

unutk pon boleh. miahahahaha

hilang sudah ganti nama diri patik.sekarang dah guna saya. sekali lagi miahahaha

Akeyla Azmi said...

waahh congrats!!! huhuhu

Hanis MY said...

@Anonymous EE eh i kan miss typo haha... well umum pemenang kenala formal ala2 anugerah skrin gitu kann haha apakah??

Diya Ariana said...

alaa x de rezeki..

sitimaaaaah said...

wahh, tahniah tahniah yang menang :)

PrincessAyuni said...

tahniah pemenang semuaa...

Chekgu Azrine said...

tahniah kepada pemenang..untung dpt dress..

Anonymous said...

@Hanis MY

I ada buat pasal typo (internet slang). In Malay, kesalahan tipografi(literal translation from English). In English, typography error. Terinspirasi daripada U, as a miss typo forever and ever. Not foreveralone ye. MiaHAHAHA

DHHassan said...

congrat winner

MamaHarriz said...

congrats to the winner. uwa xde rejeki heheh

Syuhada Salleh said...

thniah sume!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails