Monday, March 24, 2014

Terima kasih WWS...

Woweee tak sangka menang cabutan bertuah dari Wans Wanz shop. Dapat apa? jeng... jeng... (gila riak kamu ni penulis oiii haha)... maklumlah tak pernah dapat lucky draw maka haruslah patik merekodkan kenangan ini dalam blog (gitew)...

wahh sangat sesuai dan sangat diperlukan... kamu hadir tepat pada waktunya wahai hadiah haha...

 facebook WWS aka wans wanz shop...

Patik kenal Nadiah (pemilik WWS) ni pun  melalui blog.. dari blog add ke frind di FB. Lepas tu nampak dia post pasal barang2 seperti corelle, stroller, handbag, pisau dan macam2 lagi. Kebetulan waktu tu ada plan nk beli rumah (salah satu sebab patik dh jarang update busy dengan kerja dan juga sibuk naik rumah baru... skrg dh settle down serba sedikit dan mula nak berjinak2 semula dengan blog huhu ampunnn maka banyakla entri tertunggak, mahal wehh rumah kat terengganu sekarang ni... naik mendadak yg amat!).

Patik pun usha2lah pinggan2 corelle dan cuba bandingkan dengan sedara mara juga orang lain jual, harga di WWS paling memuaskan hati... senang sangat berurusan dengan nadiah ni cepat aje reply msg. Setengah barang boleh dapat cepat.... kalau macam corelle ni lambat sikit la sebab shipping melalui kontena. Kedai lain pun sama jarang nk jumpa yang ready stock.

Apapun keseluruhannya patik berpuas hati shopping (eceh) dengan WWS.  Terima kasih sekali lagi WWS. Harap dapat jumpa Nadiah n anak2 nadiah yg comel tu secara live... insyaAllah

bila nak story mory pasal anakanda Ken Hamza ni?


7 comments:

happyichigo♥ said...

Hello Hanis
Cepat-cepat update pasal rumah dan Hamza!
Hihi

Muhammad Taufiq said...

Tahniah ye :)

Taufiq singgah sini ye :) Jemput singgah blog Taufiq awksweetgitu.blogspot.com :) Support each other =)

Nieda ramly said...

tahniah dah naik rumah baru...mesti semua barang pun baru

Nieda ramly said...

tahniah dah naik rumah baru...mesti semua barang pun baru

sudipVSsenduk said...

sangat2 berguna... mmg best

me suya said...

eyh bertuahnya. Alhamdulillah... :)

sherry said...

happy blogging

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails