Monday, August 9, 2010

Hanabi 2010...

This year's hanabi, without my love but i'm glad that i can tag a long with Su. Manage to see Vivi for awhile and i'm shy with her group because my nihonggo is not pera-pera and i just know Vivi. Seriuosly, i don't know how to fit in and there's notmuch space as well. But i did enjoyed the hanabi. Alhamdulillah. Gambar pun not bad..menjadi jugak walaupun hentam kromo je, just give it a try, tak ada lah cantik mana pun but at least it is enough for my own memories...
su's yukata, baru je beli the night before, mine same like last year, our zori...lenguh kalau jalan lama sangat because it's the cheap type..keras sket, yang mahal and lembut tu baru selesa tapi mahal sangat la lagipun pakai untuk event ni je, sebab nak match dgn yukata punya pasal hehe..ingatkan dekat je jalan from Su's house, tapi jauhnya boleh tahan jugak huhu...
the journey...sweet couple, complete set of man and woman yukata...
 along the journey...ada tanabata decoration at the river...kawai ne..
hanabi started tepat jam 7.30 malam...
sugoiii...
ureshii...
susah betul nak capture, i'm not used with the manual function, plus no tripod huhu...
kawaiii..macam ala2 planet zuhrah, shooting star...milky way..hehe
smiley hanabi!, and love too!..err yang kedua kanan atas tu ubat nyamuk, bley gitu? hehe...
a cube! i imagine it as a box of chocolate..yummy...
hujan emas..:D
wonderfullll...
a night to remember...
daisuki desu...
i just captured the moment, and alhamdulillah some of it seems nice...
last but not least...just like the starry starry night... looks like stars but its hanabi...

It was fun wearing yukata with my sendai friends... Thanks love coz for giving me the chance to tag along with Su, but i really hope that you was by my side...semoga ada rezeki for next year's hanabi...


7 comments:

kema said...

tomey nye fireworks tuh..lg2 y smiley tuh....hehe~

waa nk baju mcm pn hanis pkai tuh...huhu~ble la dpt peluang kan...

Hanis MY said...

comelkan..seronok sgt tgk hanabi hari tu..bleh2 nanti pinjam yukata sy jer..saya dah terror pakai (haha persanan) nk order pom bley t sy poskan...

happyichigo♥ said...

waa bestnyee

.cikfasya.(◕‿◕✿) said...

ahh..comelllll je..xde yg love2 ke?hehe..

wah..baju tuh kalo kai time outdoor photoshot pn cantek kn..hehe..tgu mummy alek,cha pinjam ek..hehe..kte same size je kot.:P

fara said...

aik, kenapa your love tak dapat join sekali?
kelakar hanabi, ada ubat nyamuk. depa pun ada ubat nyamuk lingkar2 cam kiter ek.

Hanis MY said...

Dira..thanks dear..mmg best!

Cha..ohooo..sompek ajo mummy balik ni cha belum wedding kan, t leh pinjam tuk outdoor photoshoot..hehe

Fara..dia ada seminar huhu abis lambat, sempat je dia nk dtg tgk tapi dia malas nak jalan... yup kat sini ada ubat nyamuk lingkar time2 summer ni hehe..tapi tak pernah beli coz takde nyamuk pun stakat ni kat tempat hanis.. maybe certain place kut ada nyamuk...

Pak Man laksam said...

Meriahhhhhhh.............
Selamat Berpuasa.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails