Wednesday, February 8, 2012

Kamakura no pa-kingu...

Dimabil dari news juga hehe... tengah khusyuk buat puzzle, terkejut bila my love panggil tengok yuki tebal di news... terus capai kamera kat meja tu...

kamakura = igloo (nak tengok kamakura boleh ke Entri INI dan juga INI)
pa-kingu = parking (パーキング) perkataan english yang dijepunkan kepada katakana, read pa-kin-gu...

IMG_0245
ingatkan apalah yang wartawan ni tunjukkan dari jauh...

IMG_0246-tile
rupanya ada lori masuk parking di bawah timbunan yuki... (ampun gambar ada kesan flash kamera wuwuwu)...

IMG_0248
tempat parking pakcik ni dah diliputi yuki, dia tak clearkan tapi buat ruang yang muat2 aje untuk lori tu masuk dan juga untuk dia keluar dari pintu lori... erkk pengsan!

IMG_0249
melihat ke arah kamakura parking beliau, hehe... tapi patik rasa macam tak sanggup la hukhuk...

p/s: puzzle yang memeningkan...


27 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

nangess tgk
seksanyer byk yuki ekkk
silap2 esok pagi kuar x jmpa lori dia hahaha...yuki tebai sgt

Kazman & Sue said...

haaaa3x... giler sempoi pakcik tu... lawak betul tgk lori tu bawah salji...

amirah said...

hahaha..klaka la pakcik tu

Hanisah Hairoman said...

gulp! iglo pun bleh jadi paking??

oh! pazel memang menyeronokkan...

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

tu diaaa..tebalnya salji...

msredcheesecake said...

Tak bahaya ke?

Msred pun suka main puzzle.... Bila mula tak pat wat mula nk ngamuk.... Hhee...

Lieya said...

Iskkkk.. sampai mcm tu sekali dasatnyeee bile salji turun...

mommyNadia said...

Hanis dearie..

Jom join FM giveaway:
http://mommynadia.blogspot.com/2012/02/fabulous-motherhood-2nd-anniversary.html

wida said...

punyalah tebal yuki tu..smpai buat terowong ek?

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

nihongo yang style jepun banyak di jepunkan sebutan english tu kan, style tulisan hiragana right?

style la tmpat parking dia :D

Kalamhati said...

huhuu berani la pokcik tu wat gitu..

♥ p a a n i ♥ said...

hahaha nice lah! muat2 je utk lori tuuu.

whitecappuccino said...

tebalnya yuki! boleh buat parking lagi tu..

wa said...

kreatif betollah pak cik tu... :). Bilalah nak merasa main yuki ni..

khairunnisa ♥ said...

tebalnya yuki tu kak hanis >_<

Nieda said...

Rupa2nya kotak komen sembunyi bawah blog. Bila tutup blog baru nampak kotak komen. hish,hish

Papa Mifz said...

boleh lak pakcik tu buat mcm tu yer...hehe

Daddylicious said...

hui lilek jer macam tak sejuk ...

kema said...

haha~esok pakcik tu msti xjumpe lori dia...lawak3....

Azian Elias said...

YA ALLAH..scary nya... take care.

Noraim said...

perghh, mmg teramat tebal lah yuki neh. kalau runtuh mmg tenggelam habis.

Woofer Storm said...

kalau kena hempap abis la..ehhe
jaga diri ye sis,..

#lama2 stay kat blog ni,mesti sy leh cakap jepun ni.hahaaaa

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mak aihh..tebalnya salji. best buat abc ;p

ijayuji said...

Salam windu anissss!!!! ogenki desuka? eh? anis dah peknen kan? kita ni ketinggalan zaman sgt ni tauu, maaf ya kalau lmbt nk ucapkan tahniah, jaga diri baik2 semoga bb sihat2 selalu dlm pewut ibu, n semoga selamat melahirkan insyaAllah!

sudipVSsenduk said...

1,2 minggu ni, bila terjah ke sini.. terasa kesejukan yuki tu sampai ke M'sia. Best!

umie naziera said...

susah jugak bila banyak yuki yerr

CikUna said...

Aaauuuwww.. yuki chan.. errmmm sungguh enak bile dibuat ABC.. nyum2. haha ABC je nie... nanti bile akachan dah kuar nak belanje ABC special la...
\\( ^_^ )//

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails